Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Zo makkelijk is woonverzekeringen vergelijken
Heb je al jaren dezelfde inboedelverzekering? Of heb je juist voor het eerst in je leven een opstalverzekering nodig? Vergelijk voor de paasbrunch nog even de woonverzekeringen. Met deze 8 tips van onze verzekeringsexperts is besparen een appeltje-(paas)eitje!
 
Einde benzineauto in 2030: hoe ziet de wereld er uit?
Binnen 10 jaar mag er geen enkele benzineauto meer verkocht worden. Dat is één van de milieudoelen die Europa stelt. Hoe zou de wereld eruitzien als we alleen nog maar in elektrische auto’s rijden? Een blik in de toekomst met daarbij een antwoord op de vraag: gaat het lukken?
 
Oeps! Wat als een 1 april-grap mislukt?
Haal je 1 april ook weer de meest originele grap uit de kast? Pranks zijn lachen tot het misgaat. Betaalt jouw aansprakelijkheidsverzekering de schade? Wij geven een paar (hilarische) voorbeelden van grappen die mis kunnen gaan.
Ongelooflijk: premie van buren verschilt tot bijna 20%
De premie van de woonverzekering hangt onder andere af van waar je woont. Zo heb je geluk als je in een dorp buiten de randstad woont. Maar wist je dat zelfs in dezelfde straat de premies extreem kunnen verschillen? Geloof het of niet.
      
 
Bespaar via
 
Verlaag je energiekosten
Je kunt je woonlasten ook flink verlagen door een overstap naar een andere energieleverancier. Dit kan zowel voor gas als voor stroom. Wil je bijvoorbeeld overstappen naar groene stroom of naar een goedkoper energiecontract? Dat is appeltje- paaseitje met hulp van Gaslicht.com!
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube