Subsidie en lagere premie voor je elektrische auto
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Bespaar nu tot € 300 op je autoverzekering
De prijsverschillen tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking worden steeds groter. Op dit moment kun je zelfs tot € 300 besparen op je autoverzekering. Met onze overstaptips is besparen heel simpel. Bij Poliswijzer vergelijk je niet alleen op premie en voorwaarden. Wist je dat elke autoverzekeraar anders omgaat met schadevrije jaren? Onze vergelijker laat het in een oogopslag zien.

 
Subsidie en lagere autopremie voor je elektrische auto
Ben je van plan om een elektrische auto te kopen? Er is nu nog genoeg subsidie over. Ook als je al een elektrische auto hebt, kun je besparen. Een elektrische auto is een kostbaar bezit. De premies zijn vaak hoger door duurdere reparaties. Bekijk daarom wat de beste én voordeligste autoverzekering is voor jouw elektrische auto!
Checklist: deze verzekeringen heb je nodig op wintersport
Je denkt tijdens wintersport liever niet aan autopech in de bergen, een gebroken voet door een botsing met een andere skiër of gestolen ski-spullen. Gelukkig kun jij je tegen de financiële gevolgen daarvan verzekeren. Welke verzekeringen zijn nou écht belangrijk op wintersport? Met onze checklist ga jij goed voorbereid de piste af.
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Lente voor de deur: meer zon, meer zonne-energie
Nu de energieprijzen fors zijn gestegen is het investeren in zonnepanelen extra interessant. Het rendement is namelijk hoog en de investering is sneller terugverdiend. Met Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht wordt alles voor je geregeld. Van het eerste advies tot en met de installatie en de btw-teruggave. Bekijk het aanbod bij Gaslicht en profiteer van de lentezon!
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube