Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Miljoenennota: de gevolgen voor je zorgverzekering
Als het aan het demissionair kabinet ligt, betalen we volgend jaar weer meer voor onze zorgverzekering. Op Prinsjesdag gaf de regering aan dat de zorgpremie € 2,58 per maand stijgt. Zorgverzekeraars mogen hier wel van afwijken en bepalen uiteindelijk zelf hoeveel zorgpremie zij vragen. Half november zullen de verschillen in zorgpremie tussen zorgverzekeraars duidelijk zijn. Wat verandert er nog meer voor jouw zorgverzekering van 2022?
 
 
Sluit snel en gemakkelijk je auto-, woon-, reis- of zorgverzekering af via Poliswijzer.nl. Nu met 3 maanden gratis Eredivisie Live via de Canal Digitaal TV-app!
 
Poliswijzer.nl schat zorgpremie 2022
We kunnen niet wachten tot half november de zorgpremies van volgend jaar bekend zijn. Onze zorgexperts blikken alvast vooruit en voorspellen de zorgpremies in 2022 bij de vier grootste zorgverzekeraars. En wat blijkt?
Woonverzekering mogelijk duurder
De huizenprijzen en de kosten van bouwmaterialen stijgen tegenwoordig enorm. Betekent een hogere verkoopprijs voor je huis of duurdere bouwmaterialen ook automatisch een hogere premie voor je woonverzekering? 
      
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Energiebelasting stijgt opnieuw
Het demissionair kabinet heeft de miljoenennota gepresenteerd op Prinsjesdag. Daaruit blijkt dat in 2022 de overheidsheffingen opnieuw gaan stijgen, met bijna 20 euro. Een gemiste kans van de overheid om iets te doen aan de stijgende energierekening. Die dreigt voor steeds meer huishoudens onbetaalbaar te worden.
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube