Tot 1 februari je nieuwe zorgpolis kiezen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Krijg ik zorgtoeslag in 2022?
Weet je zeker dat je geen zorgtoeslag laat liggen? In 2022 is de zorgtoeslag hoger en mag je meer verdienen om recht te hebben op de toeslag. Misschien verandert er ook wel iets in je eigen situatie, zoals je inkomen. Kom dan in actie! De kans bestaat dat je (meer) zorgtoeslag krijgt. Hoeveel?

 
Nog 4 dagen om over te stappen van zorgverzekering
Had je in december geen tijd om naar je zorgverzekering te kijken? Als je de oude polis vóór 1 januari hebt opgezegd, heb je nog tot 1 februari om een nieuwe zorgverzekering uit te kiezen. Deze gaat met terugwerkende kracht per 1 januari in. Tijdrovende klus? Laat ons je helpen, onze zorgexperts staan voor je klaar!


Bespaar via Poliswijzer.nl
Internetabonnementen duurder in 2022
De eerste prijsverhogingen van internetabonnementen voor nieuwe klanten zijn aangekondigd door T‑Mobile en Caiway. Ziggo en KPN zullen waarschijnlijk volgen. Benieuwd wat het prijsverschil is en of je mag overstappen bij een prijsverhoging? Internetten.nl heeft alles voor je op een rijtje gezet. Bekijk ook eens de tarieven van nu: bij een overstap ontvang je minimaal € 20 cashback!

Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube