Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Nieuw bij Poliswijzer.nl: vergelijk je reisverzekering
Vergelijk vanaf nu je reisverzekering op Poliswijzer.nl. Dat gaat nét even anders. Bekijk in een oogopslag wat de reisverzekering dekt en kom er in één klik achter welke reisverzekering het eigen risico van de zorgverzekering betaalt. Heb jij al naar je reisverzekering gekeken? Grote kans dat je die werelddekking of wintersportdekking niet meer nodig hebt.
 
De beste reisverzekering voor jouw vakantie in Nederland
Heb je in de meivakantie een week(end)je geboekt naar de Limburgse heuvels, Drentse heide of één van de Waddeneilanden? Een vakantie in eigen land is nu populairder dan ooit. Welke reisverzekering komt in Nederland van pas?
 
Het coronapaspoort: in de zomer naar het buitenland?
Het coronapaspoort zou een reis binnen Europa weer mogelijk maken. Niet iedereen is voor dit plan, omdat het paspoort vrijheid geeft maar ook neemt. Kunnen we deze zomer weer op vakantie naar het buitenland of komt de zomer te vroeg?
Is jouw vakantiebestemming reisverzekering proof?
Tot zeker 15 mei hebben alle landen een negatief reisadvies door corona. Als je toch naar het buitenland gaat, heeft dat invloed op de dekking van de reisverzekering. Ga je naar een land met kleurcode geel of groen? Dan biedt de reisverzekering gewoon dekking!
      
 
Bespaar op je hotelovernachting met
 
Nu nog een hotel
Ben je nog op zoek naar een hotel voor in de meivakantie? Gebruik onze hotelprijzen vergelijkingssite LookingforBooking en boek de beste deal. LookingforBooking vergelijkt in één zoekopdracht de kamerprijzen van meer dan 80 boekingssites. Samen met de beste reisverzekering maak je jouw reis zo voordelig mogelijk!
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube