Is jouw smartphone wel goed verzekerd op vakantie?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Let op deze kleine lettertjes in de reisverzekering
Laat de vakantie maar beginnen! Kijk eerst nog even naar je reisverzekering voor vertrek. Wij leggen een  vergrootglas op de polisvoorwaarden en maken de kleine lettertjes groter. Wist je bijvoorbeeld dat er reisverzekeringen zijn die geen coronadekking bieden? Je loopt dan kans op hoge kosten als je langer in je hotel moet verblijven en je vlucht mist. Ook bij één derde van de reisverzekeringen krijg je slechts € 250 terug voor je mobiele telefoon?

 
Minder kans op autopech met zomercheck van je auto
Vermijd je de drukte op de luchthavens en ga je liever met de auto op pad? Regel dan nu nog je autoverzekering en doe de zomercheck vóór vertrek. Zo voorkom je pech onderweg en ga je veiliger op reis naar je vakantiebestemming. Red je vakantie voordat deze begint!

 
Rookmelders nu verplicht: waarom, voor wie en waar in huis?
Sinds 1 juli dit jaar zijn rookmelders in je woning wettelijk verplicht. Benieuwd wat de regels zijn en wat de gevolgen zijn voor je woonverzekeringen als je geen rookmelders in huis hebt hangen?
Huur geen onverzekerde e-step op vakantie
Op vakantie een elektrische step of scooter huren tijdens je citytrip in Parijs, Rome of een andere stad is erg populair. Toch zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ben je wel verzekerd met een gehuurde step of scooter?
 
Bespaar ook via
 
Op zoek naar een hotel?
Gebruik onze hotelprijzen vergelijkingssite LookingforBooking en boek de beste hoteldeal. LookingforBooking vergelijkt toont per hotel in 1 overzicht de kamerprijzen van allerlei boekingssites. Samen met de beste reisverzekering maak je jouw reis zo voordelig mogelijk!
 
 
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Reizen
>
Auto
Zorg
Wonen
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube