Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Neem een frisse duik in je reisverzekering
De zomer is aangebroken en steeds meer landen kleuren groen of geel. Dat betekent dat reizen naar dat land weer mag. Neem niet gelijk een duik in het zwembad, maar duik thuis eerst in jouw doorlopende reisverzekering. De dekking en de premie is veranderd. Maar misschien jouw vakantiewensen ook. Ben je niet meer zo’n wereldreiziger? Verwijder dan de werelddekking en vergelijk eens opnieuw je reisverzekering.
 
Kies voor een coronaproof reisverzekering
Reizen naar het buitenland brengt misschien een beetje spanning met zich mee. Logisch, want er is veel veranderd door de coronacrisis. Daarom zochten wij voor jou uit welke reisverzekeraars een ruime dekking bieden tegen corona. Bijvoorbeeld wanneer een land met kleurcode geel tijdens jouw vakantie code oranje krijgt.
 
Ik ga op reis en ik neem mee… de CoronaCheck-App
Zet je coronabewijs (EU Digitaal Corona Certificaat, DCC) op de inpaklijst als je deze op vakantie moet tonen. Het coronabewijs kun je vanaf 1 juli digitaal laten zien in de CoronaCheck-App. We hebben alle updates over CoronaCheck voor je op een rijtje gezet.
De beste verzekeringen voor een zomerdag
Het is zomer en de coronamaatregelen zijn bijna de deur uit. Een perfecte mix voor een dagje of vakantie aan het strand. Er kan van alles gebeuren op een typische stranddag. Wanneer je goed bent verzekerd kun je pas écht genieten.
      
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Stijgende energietarieven per 1 juli
Er komt een einde aan de uitzonderlijk voordelige variabele energietarieven. Heb je een contract voor onbepaalde tijd of loopt het binnenkort af? Vanaf 1 juli stijgt de energierekening van een gemiddeld huishouden met 173 euro. Vergelijk daarom nu het aanbod op Gaslicht.com en stap over.
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube