Weet jij of je zonnepanelen zijn verzekerd?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Verbouwen en verduurzamen? Update je woonverzekering
Er is een tekort aan huizen en de energielasten en hypotheekrentes stijgen. Daarom sluiten huiseigenaren nog even snel een hypotheek af om hun woning te verbouwen of te verduurzamen. Profiteer van subsidie en zorg dat je niet onderverzekerd raakt doordat je huis direct een stuk meer waard wordt. Met onze tips zorg jij ervoor dat je woonverzekering weer past bij de waarde van je vernieuwde woning én dat je geen subsidies mist. Heb je recent verbouwd of verduurzaamd? Bekijk dan gelijk of een andere woonverzekering beter past.

 
Zijn je zonnepanelen wel verzekerd? Eén op de drie huiseigenaren heeft geen idee
Zonnepanelen zijn de beste investering die je op dit moment kunt doen als het gaat om verduurzamen van je huis en besparen op energiekosten. Als je ook na een schade wilt blijven profiteren moeten de panelen wel goed verzekerd zijn. Uit ons onderzoek onder 1000 woningbezitters, waarvan 500 met zonnepanelen, blijkt dat één op de drie niet weet of zonnepanelen zijn verzekerd. Benieuwd naar wat mensen nog meer over het hoofd zien als het gaat om zonnepanelen verzekeren?

 
Zonnige dagen: hoe zijn jouw tuinspullen verzekerd?
Heerlijk die warme lentedagen in de tuin en op balkon! De barbecue gaat aan, je neemt je smartphone of tablet mee naar buiten en koopt misschien wel een nieuwe loungeset. Wist je dat niet alles zomaar wordt gedekt door de woonverzekering als iets uit de tuin wordt gestolen, zoals je (elektrische) fiets?

 
Bespaar via
 
Betaal niet teveel voor je internetabonnement
In tijden waarin boodschappen en energie duurder worden maakten KPN en Ziggo ook nog eens prijsverhogingen bekend. Maar geen paniek. Wist je dat je bij een prijsverhoging gratis kunt overstappen? Internetten.nl heeft alle deals voor je op een rij gezet. Bovendien kun je profiteren van een cashback tot wel € 80!
 
 
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Reizen
>
Auto
Zorg
Wonen
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube