Houd geld over met deze slimme tips
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Zorg ervoor dat je niet te veel betaalt voor je vaste lasten
“Alles wordt maar duurder en duurder.” Je betaalt meer voor energie, autorijden en boodschappen. Wij geven je 6 tips en quick wins waarmee je gemakkelijk en snel bespaart op je abonnementen, energie en verzekeringen. Wist je dat alleen een overstap naar een nieuwe autoverzekering al tot € 300 oplevert?

Zijn jouw zonnepanelen wel verzekerd?
Zonnepanelen zijn populairder dan ooit. Inmiddels hebben meer dan 1,5 miljoen huishoudens zonnepanelen op hun dak liggen. Een goede investering die je ook graag goed wilt verzekeren. Wij laten zien welke verzekeringen de beste dekking bieden voor jouw zonnepanelen bij schade door bijvoorbeeld storm of diefstal.

 
Oorlog heeft invloed op je verzekering
De oorlog in Oekraïne heeft effect op ons leven. Naast medeleven voor de Oekraïners roept het ook vragen op over bijvoorbeeld je verzekeringen. Blijft je reisverzekering geldig in een land vlak bij het oorlogsgebied? En hoe zit het met de dekking van je woonverzekeringen als er in Nederland oorlog uitbreekt?
Tips voor lagere brandstofkosten
De benzineprijzen aan de pomp zijn hard gestegen sinds de uitbraak van de oorlog. Per 1 april wordt brandstof goedkoper door accijnsverlaging, maar de prijzen blijven hoog. Daarom verklappen wij de trucjes waarmee jouw auto minder brandstof verbruikt. Is dit een geschikt moment voor elektrisch rijden?
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Goed moment om zonnepanelen aan te schaffen
De stroomprijs is net zoals de gasprijs enorm gestegen. Hierdoor is de terugverdientijd van zonnepanelen nog nooit zo kort geweest. En je bespaart hiermee direct op je maandelijkse energiekosten. Overweeg je zonnepanelen? Dan is dit het moment! Gaslicht.com helpt je bij de aanschaf en zorgt ervoor dat ze binnen 6 weken op jouw dak liggen.
 
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Reizen
>
Auto
Zorg
Wonen
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube